Doi copii

Criminalul tinerei de 18 ani din Vișeu de Sus a fost găsit! A lăsat doi copii fără mamă!

"în Știri" by

Poliția a intervenit în cazul tinerei mame de 18 ani, care a plecat pe urmele ucigașului!

Principalul suspect în cazul morții Biancăi Țicală, tânăra de 18 ani, mamă a doi copii, care a fost găsită moartă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, județul Maramureș este Klaudiu Zelujec, un tânăr de 24 de ani, care se pare că este obsedat de aceasta, după ce fata s-a despărțit de el din cauza faptului că era foarte violent. Datorită geloziei și gândului ca s-au despărțit, tânărul a pus la cale uciderea fetei.

Klaudiu și Bianca au avut o relație, însă pentru că tânărul de 24 de ani o bătea deseori, fata de 18 ani a hotărât să se despartă de el.

Ieri, 6 iunie, Klaudiu a sunat-o pe Bianca și i-a spus că îi va oferi mâncare pentru copii ei, dacă aceștia se vor întâlni la cabana părăsită de lângă localitatea Vișeu de Sus.

Cei doi și-au dat întâlnire, în cele din urmă la cabană, unde băiatul a insistat să se împace, dar cel mai probabil fata a refuzat, iar în acel moment Klaudiu a ucis-o pe tânără.

Potrivit anchetatorilor, criminalul a bătut-o pe Bianca cu cruzime, apoi a strangulat-o cu o bucată de sârmă. Baiatul a plecat apoi de la locul faptei prin pădure, timp în care, a trimis un mesaj mamei Biancăi cum că fata nu se va mai întoarce și o roagă să aibe grijă de micuți. La scurt timp, după părăsirea zonei unde a avut loc crimă, ucigașul a încercat să se spânzure.
Criminalul cu sânge rece a fost salvat în ultima clipă, fiind transportat la spital, ca mai apoi să fie transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Un cioban care trecea prin zonă și a intrat în cabana părăsită, a găsit trupul neînsuflețit,plin de sânge și de urme ale bătăii. Bărbatul a sunat de urgență la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei mămici.
Acum, din păcate, doi copii au rămas orfani în urma teribilei crime.

 

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi