Phineas și Ferb
Phineas și Ferb

Phineas and Ferb s-a întors! Creatorii au anunțat noul film care va apărea la Disney + în această vară.

Oare ce mai poți face după ce ai construit un rollercoaster, ai devenit vedetă pop, ai călătorit în timp și în dimensiuni alternative și ai făcut mai mult de 200 de episoade din 104 zile de vacanță de vară? Nici măcar creatorii Phineas și Ferb, Dan Povenmire și Jeff „Swampy” Marsh nu au știut ce să facă, nefiind siguri la început.

Când Disney le-a cerut să creeze un nou film bazat pe serialul TV, a fost nevoie de timp până când să apară o confirmare.

Cei doi au ajuns într-un final la conceptul pentru filmul „Phineas și Ferb: Candace Against the Univers”, care îi pune în prim-plan pe frații vitregi, însoțiți de prietenii lor și de un anumit om de știință rău, în misiunea de a-și salva sora de pe o planetă extraterestră.

Este o altă poveste, față de ce am prezentat adesea în emisiune. Am decis că, nu l-am pus niciodată cu adevărat pe Candace în pericol și am prezentat povestee de salvare în acest fel.”, spune Povenmire.

Proiectat pentru Disney+ din această vară, filmul a avut o mică întârziere, datorită pandemiei de Coronavirus, care i-a obligat pe producători să facă o pauză și să se protejeze.

Artiștii, în general, petrec întotdeauna mult timp desenând acasă. Deci, majoritatea au o configurație destul de completă și majoritatea au deja tehnologie pentru a se putea conecta. Odată ce ne-am familiarizat cu Zoom, a fost o mutare destul de rapidă la noul mod de a face acest lucru.” precizează Marsh.

Filmul ar trebui să-i încânte pe nou-veniții în lumea show-ului. Fanii vor avea o mică surpriză deoarece aproape toată distribuția vocală inițială și-a revendicat rolurile, inclusiv Ashley Tisdale, Vincent Martella, Alyson Stoner și Olivia Olson.

Filmul conține melodii captivante, înțelepte, tipice ale serialului, unele scrise de noii compozitori invitați precum: Karey Kirkpatrick (Something Rotten!), care au mers la facultate cu Povenmire, și Kate Micucci, cunoscută drept jumătate din duo-ul de comedie muzicală.

Garfunkel și Oates: „Este o plimbare «strânsă» când ai o întreagă generație de fani, despre care știi că vor face față în acest sens și vrei să le oferi lucruri, să oferi noilor oameni ceva pe care pot să-l digere”, spune Povenmire.

Dar am vrut doar să ne asigurăm că oamenii care au crescut cu Phineas și Ferb le-ar plăcea filmul. Sperăm că acest spectacol să fie urmărit în camerele de cămin ale colegiilor din toată țara. Este ca și cum ai îmbrăca o cămașă de flanelă veche confortabilă și familiară”, adaugă Marsh.