Cai de curse

Cai de curse în valoare de zeci de mii de euro în pericol de a arde de vii într-un incendiu!

"în Știri" by

Câțiva cai de curse, care valorează câteva zeci de mii de euro, au fost foarte aproape să ardă de vii într-un incendiu.

Pompierii din județul Mureș au fost chemați în localitatea Bărdești, pe timp de noapte, după ce un grajd unde se aflau 6 cai de curse, a fost cuprins de flăcări. Caii de rasă erau păstrați pentru concursuri si valorează zeci de mii de euro.

Din fericire, bietele animale au scăpat ca prin urechile acului, deoarece paznicul a simțit miros de fum și a sărit repede să deschidă ușa grajdului.

O anchetă se află acum în desfășurare pentru a se afla cu exactitate cauzele producerii incendiului, dacă a fost sau nu un mic accident, sau dacă focul a fost cauzat intenționat.

În concediu au ars 7 tone de fân, conform stirileprotv.ro.

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi