a distrus aparatul dezinfectant

(VIDEO) O bătrână din Bacău a distrus aparatul dezinfectant dintr-un bloc

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

O bătrână din Bacău a distrus aparatul dezinfectant dintr-un bloc.

În pandemie ne-am bazat cu toții pe solidaritatea și bunul simț al oamenilor, însă se pare că unele persoane nu au înțeles necesitatea disciplinei în astfel de situații.

Acestea fiind spuse, deși s-au făcut eforturi imense pentru ca toate scările de bloc sa fie dotate cu dezinfectant, au apărut imagini cu o bătrână din Bacău  ce distrugea dispenserul din blocul său.

Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi și trimise televiziunii pentru a arata lumii întregi cât de inconștienți sunt unii dintre noi! Bătrâna a tăiat colierul cu care era susținut dispenserul, lăsându-l apoi sa cadă, dovada ca fapta sa a fost făcută pentru ca ar fi fost deranjată de obiect, nu pentru ca ar fi vrut sa si- l însușească.

Așa se dovedește lipsa de solidaritate din această perioadă: prin inconștiența că cineva ar dori să-și dezinfecteze mâinile după serviciu sau cumpărături.

http://

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi