SUA

Un tânăr ar fi murit imobilizat de polițiști, în timpul protestelor din SUA!

"în Știri" by

Protest de amploare împotriva rasismului! Un tânăr ar fi murit imobilizat de polițiști, în timpul protestelor din SUA!

Sâmbătă are loc cel mai mare protest la Washington, împotriva rasismului și a modului în care forțele de ordine intervin!

După aproximativ două săptămâni de proteste, care au scăpat de sub control, se anunță la Washington cel mai mare protest împotriva rasismului și a barbarității de care dau dovada polițiștii, în urma morții lui George Floyd.

În urma prostestelor, 57 de polițiști din Buffalo, statul New York din trupele speciale și-au dat demisia in semn de susținere față de cei doi colegi care au fost suspendați, fără să le fie plătite salariile, pentru că au împins în mod brutal un bătrân, care a căzut și s-a lovit puternic la cap.

Protestatarii contestă brutalitatea forțelor de ordine şi nedreptăţile rasiale din Buffalo, însă cei doi poliţişti nu au făcut altceva decât să urmeze ordinele pentru eliberarea pieţii – susţine, însă, reprezentantul sindicatului poliţiei.

Un tânăr din Tacoma, Washington, a decedat după ce acesta a fost imobilizat de forțele de ordine, mama acestuia spunând doar vorbe bune despre tânăr: ,,Era un copil binecuvântat. A fost un om bun, nu merita să moară în mâinile poliției.”

În Atlanta, o femeie a suferit o fractura de claviculă droarece un agent de poliţie a trântit-o pe stradă într-un mod violent în tinpul unui protest, pe data de 29 mai,conform știrileprotv.ro

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi