și-a omorât fetița
și-a omorât fetița

O femeie în vârstă de 24 de ani, din localitatea Stoenești, județul Olt și-a omorât fetița în vârstă de doua luni.

Tânăra este de naționalitate lituaniană, iar motivul pentru care și-a ucis fetița este că aceasta plângea.

Anca Anuța, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a declarat pentru Mediafax faptul că femeia din Olt și-a lovit puternic fetița dar și a zguduit-o puternic, astfel i-a provocat un hematom la creier.

Fetița a continuat să plângă iar mama sa a lovit-o de marginea pătuțului cu spatele astfel i-a fracturat coloana.

“Motivul agresiunilor a fost că fetiţa plângea. În urma loviturilor, aceasta a decedat”, a spus Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului cunoșteau cazul, femeia nu este la prima abatere. În urmă cu o lună a fost internată la Spitalul din Slatina cu bebelușul, iar fetița prezenta urme de violență pe trup.

În urma internării medicii de la Slatina au anunțat Poliția și Protecția Copilului deoarece fetița prezenta multiple leziuni.

Cei de la Protecția Copilului au început o anchetă pentru a afla mai multe detalii despre acest caz, urmând să meargă acasă la această familie după ce se vor externa. Primăria din Stoenești trebuia să anunțe când femeia a fost externată și a ajuns acasă cu fetița, însă cei de acolo au uitat.

Astfel s-a ajuns la această tragedie, această femeia a ajuns să-și omoare propriul copil pentru un simplul fapt că fetița plăngea.

Femeia este reținută pentru omor și va fi prezentată instanței.