au ucis un câine

Doi tineri din Hunedoara au ucis un câine aruncându-l de la etajul 10!

"în Știri" by

Cruzime fără margine. Doi tineri au ucis un câine, aruncându-l de pe un bloc de 10 etaje!

După cazul câinelui ucis cu lopata, un alt câine a fost ucis, dar de data aceasta, aruncat de pe un bloc.

Doi copii din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au dus sâmbătă după-amiază, un câine pe acoperișul unui bloc cu 10 etaje și l-au aruncat în gol. Bietul necuvântător a murit în urma impactului, conform Digi24.

Poliția a fost sesizată de către localnicii care au observat cadavrul animalului care se afla pe trotuar și au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, după ce i-au identificat pe cei doi tineri, aceștia având vârsta de 11, respectiv 14 ani.

„Au dus pe acoperișul blocului un câine, apoi l-au aruncat în gol. În momentul sosirii polițiștilor la fața locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar deoarece fusese aruncat la gunoi”, spun reprezentanții Poliției județului Hunedoara.

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi