Vloggerița Tequila
Vloggerița Tequila

Bianca Adam, cunoscută ca și Tequila în lumea vloggerilor, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de divertisment din România.Vloggerița Tequila a postat un video la ea pe canal unde povestește cum a fost lovită în plină stradă.

Agresorul este un dezvoltator imobiliar chiar din zona locuinței sale, care s-a supărat la culme pentru o bucată de marmură spartă care el susține că ar fi spart-o Bianca când ar fi parcat.

Acesta a sunat-o pe Tequila să îi spună că nu a parcat bine și să coboare jos să-și mute mașina, încă de la telefon era agresiv verbal și nervos, spune Bianca.

Afară lângă mașina Bianca a început să filmeze, dar bărbatul a devenit mai agresiv astfel încât el i-a smuls telefonul și l-a lovit cu el direct în cap pe iubitul acesteia care a însoțit-o.

Bianca a luat-o la fugă și a intrat în cel mai apropiat magazin pentru a cere ajutor. Lucru care nu s-a întâmplat deoarece nimeni nu i-a dat telefonul pentru a suna la poliție. După mai multe încercări eșuate, văzănd că nimeni nu o ajută a mers singură înapoi pentru a vedea unde este iubitul ei.

O femeia i-a făcut semn să intre undeva între bloc și ceva birou care era acolo pe șantier, moment în care bărbatul a ieșit agresiv cu o bucată de fier cu care a lovit-o pe Tequila, povestește ea pe canalul ei de Youtube.

“Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a povestit Tequila.

Agresorul ar fi continuat să o amenințe chiar și în fața poliției:  “Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa poliţiei a fost o nouă traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu poliţia.”, spune Bianca Adam.

1 COMENTARIU