îngropa copilul de 5 ani
îngropa copilul de 5 ani

   Câte sacrificii nu face un părinte pentru o viață mai bună?Povestea lui Arsente Ioan Slăvoacă, tată care vine din Spania pentru a-și îngropa copilul de 5 ani, din comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud, este extrem de dureroasă.

   Potrivit adevărul.ro, Ioan lucrează în Madrid pentru a-și întreține familia. Miercuri, a aflat că băiețelul său de 5 ani a murit în urma unui accident: copilul a căzut cu bicicleta într-un pârâu.

   Bărbatul a dat vestea tragică prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook: „Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-am cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe. Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa. ”

   Ultimele cuvinte ale copilului au fost: „Te iubesc, tata! Te aştept acasă!”

Părintele spune că ar fi ultimul an petrecut în Spania pentru ca, pe viitor, să vină acasă și să aibă grijă de familia sa. Din cauza pandemiei, drumul spre casă se pare că a fost mult prea greu, dar a fost împins de situația dureroasă.

  Mai mult, în urmă cu 7 ani, familia Slăvoacă a trecut prin aceeași suferință când odorul lor de 3 ani a murit.

  Durerea este cu atât mai mare, cu cât este cel de-al doilea copil care le moare lui Arsente şi Elena Slăvoacă, după ce acum 7 ani li s-a mai prăpădit un odor de aproape 3 anişori. ” Dumnezeu să-i odihnească în pace şi să mângâie această familie îndurerată.”

   Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, un echipaj SMURD a fost chemat în Rodna pentru a acorda primul ajutor unui copil incoștient, scos din apă. Astfel, copilul a căzut cu bicicleta într-un pârâu. Chiar dacă a fost transportat la spital, în cursul nopții de miercuri spre joi, copilul s-a stins.

  Conform romaniprinlume.info, comunitatea de pe Facebook care a văzut postarea tatălui a fost foarte solidară și l-au ajutat:  „ Dacă ştiţi vreun mijloc de transport ce vine din Valencia, nu ezitaţi să-l sunaţi pentru a aduce acasă un biet tată ce vine să-şi îngroape copilaşul. ” În cele din urmă, povara transportului s-a rezolvat.

Iată aici una dintre postările tatălui, în care își exprimă durerea. Precum și doliul