Poliția Română
Poliția Română

Un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne informează faptul că Poliția Română va fi dotată cu mai multe autovehicule. Cum ar fi Dacia Duster, Logan și Dokker. Acestea se vor achiziționa după ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achiziție și furnizare, conform Agerpres.

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne s-a întâlnit cu o delegație condusă de Christophe Dridi, cu directorul Groupe Renault România, unde au analizat calendarul de livrare a autovehiculelor și pentru a vedea modele de autospeciale cu care Poliția Română va fi dotată.

“Pentru Poliţia Română este esenţial să creştem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliţie din ţară, întrucât ştim foarte bine că reducerea timpilor de intervenţie operativă salvează vieţi.

Dorinţa noastră este de a proteja angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor şi de avea în dotare autovehicule noi şi performanțe produse în România, pentru toate intervenţiile noastre.” a declarat Marcel Vela, potrivit comunicatului.

Aceste autovehicule care vor fi achiziționate sunt dotate cu sisteme vizuale, acustice, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție.