Italia deschide granițele

Italia deschide granițele pentru turiști. Sezonul estival este aproape!

"în Știri" by

Italia își  relansează turismul pentru  sezonul  estival! Astfel, Italia deschide granițele! După ce au  ridicat restricțiile pe rând, italienii sunt gata să îi primească la ei în țară pe turiștii europeni, scrie AGERPRESS.

Italienii sunt gata să  revină la normal. În Italia, zborurile naționale au  fost, de asemenea, reluate. Aeroporturile din Milano, Roma și Napoli  au  fost  deschise. Au  fost  redeschise și transporturile feroviare, care acum se desfășoară în mod  normal. Italia deschide granițele și pe teritorul regiunilor. De  miercuri a devenit permisă circulația liberă de la sudul până la nordul Italiei, în toate cele 20  de regiuni.

Italia, afectată de Coronavirus

În ultimele trei luni, la italieni, 33. 500 de persoane au murit în urma infecției cu COVID-19. Astfel, populația italiană a așteptat  demult revenirea la normal. Momentan, economia Italiei este la pământ. Astfel, țara înconjurată de cele patru mări, va trebui  să  facă față uneia dintre cele mai  grele recesiuni economice, după cel  de-al Doilea Război Mondial.

Ministrul  Italian al Afacerilor Externe, Luigi Di Maio este de părere că, turismul joacă un rol foarte  important în repornirea economiei: “Găzduirea de turişti înseamnă repornirea economie şi a da posibilitatea de a muncii artizanilor, comercianţilor, antreprenorilor şi hotelierilor”.

Italia deschide granițele și pentru muncitorii străini

Odată  cu  ridicarea granițelor, face posibil ca muncitorii stăini să poată  „călca pragul” țării fără să fie nevoiți să respecte regulile privind carantina. Atfel, italia deschide granițele și pentru muncitorii străini, nu  doar  pentru  turiști. În Italia merg să muncească peste 150. 000 de muncitori  sezonieri, de origine română, poloneză și bulgară.

 

 

 

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi