Bacul

Elevii cu probleme medicale ar putea susține Bacul începând cu 6 iulie!

"în Știri" by

O propunere din partea Ministrului Sănătății și confirmată la Digi24 de către Ludovic Orban prezintă situația în care elevii cu temperatura mai mare de 37,3 grade vor susține Bacul în iulie, și nu în toamnă, cu cei care îl pică din prima încercare.

Ludovic Orban susține că a avut această discuție cu Monica Anisie, ministrul educației, iar pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat să se ia aceleași măsuri, iar a doua sesiune să fie dată la două săptămâni după prima.

O problemă se pare că ar fi admiterile care pot să fie din nou schimbate, în funcție de perioada în care se dau examenele. „E bine să anunți din timp, dar în cazul de față nu creează probleme copiilor, dimpotrivă”, a declarat Ludovic Orban.

Cel mai probabil, autoritățile vor anunța oficial dacă Bacul pentru cei cu probleme de sănătate în prima sesiune vor fi susținute în data de 6 iulie.

sursa foto: Adevărul

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi