Vocea locomotivei Thomas s-a stins, actorul britanic a decedat!

Vocea locomotivei Thomas rămâne în amintirea noastră!

O voce a minunatelor animații, care a stat în spatele locomotivei copilăriei noastre, Thomas, și-a frânt ultima coardă vocală. 

S-a stins din viață actorul englez, Michael Angelis, la vârsta de 76 de ani, după ce s-a dedicat zâmbetelor de pe chipul trenulețelor ce au adunat sute de copii în fața televizoarelor.

Acesta a fost cel mai lung narator al seriei „Thomas & Friends” și a ocupat funcția timp de 21 de ani. A povestit din seria a treia până la a șaisprezecea pentru Marea Britanie, în cele 13 sezoane, încă din 1991.

De asemenea, conform Fandom, Angelis a jucat în diverse reclame televizate, printre care se regăsesc: „Stones Bitter” , „Oficiul Poștal”, „McDonald’s” și „Campanii de siguranță rutieră”.

Un om simplu, ce s-a născut în Liverpool, şi-a început cariera artistică încă din anii ’70, când a apărut în programe precum Z Cars, Thirty-Minute Theatre, Coronation Street, Minder, World’s End and Boys from the Blackstuff.

A avut o viață destul de haotică, s-a împărțit între viața artistică și cea de soț, fiind căsătorit cu actrița din „Coronation Street”, Helen Worth, până când cuplul a divorțat în 2001. Apoi și-a construit un nou cămin, căsătorindu-se cu cea de-a doua soție a sa, modelul galez Jennifer Khalastchi, în același an, 2001.

Raluca Voda
Raluca Voda
Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 17 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea și aspirația pentru poezie. Sper ca ceea ce vei citi din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare