Vocea locomotivei Thomas
Vocea locomotivei Thomas

Vocea locomotivei Thomas rămâne în amintirea noastră!

O voce a minunatelor animații, care a stat în spatele locomotivei copilăriei noastre, Thomas, și-a frânt ultima coardă vocală. 

S-a stins din viață actorul englez, Michael Angelis, la vârsta de 76 de ani, după ce s-a dedicat zâmbetelor de pe chipul trenulețelor ce au adunat sute de copii în fața televizoarelor.

Acesta a fost cel mai lung narator al seriei „Thomas & Friends” și a ocupat funcția timp de 21 de ani. A povestit din seria a treia până la a șaisprezecea pentru Marea Britanie, în cele 13 sezoane, încă din 1991.

De asemenea, conform Fandom, Angelis a jucat în diverse reclame televizate, printre care se regăsesc: „Stones Bitter” , „Oficiul Poștal”, „McDonald’s” și „Campanii de siguranță rutieră”.

Un om simplu, ce s-a născut în Liverpool, şi-a început cariera artistică încă din anii ’70, când a apărut în programe precum Z Cars, Thirty-Minute Theatre, Coronation Street, Minder, World’s End and Boys from the Blackstuff.

A avut o viață destul de haotică, s-a împărțit între viața artistică și cea de soț, fiind căsătorit cu actrița din „Coronation Street”, Helen Worth, până când cuplul a divorțat în 2001. Apoi și-a construit un nou cămin, căsătorindu-se cu cea de-a doua soție a sa, modelul galez Jennifer Khalastchi, în același an, 2001.