Redeschiderea teraselor

Care sunt măsurile dificile pentru propietarii teraselor?

"în Știri" by

 A mai rămas foarte puțin timp până la  redeschiderea teraselor! Proprietarii de restaurante din Centrul Vechi nu sunt mulțumiți în totalitate cu măsurile care trebuie să le respecte.

  Leo, un patron italian al unui local din Centru a spus care sunt cele mai dificile măsuri pe care proprietarii trebuie să le îndeplinească.

  Din prisma lui, distanțarea va afecta locațiile mici. De asemenea, preluarea datelor clienților este o regulă pe care Leo nu o poate accepta:

  „ (…) eu nu sunt poliţist, la mine clientul trebuie să se simtă ca acasă. ” Angajații vor purta măști de protecție, mănuși și geluri igienizante.

  Tot patronul italian prespune o reacție a clienților cu privire la limitarea timpului: „ Distanţarea, hai mai treacă, meargă, în schimb nu suntem de acord, bine cu programarea, dar limitarea timpului, care nu scrie nicăieri cât. ”

  Conform mediafax.ro, ieșirile la terase nu vor avea loc cu mai mult de trei persoane la masă, iar distanța dintre mese trebuie să fie de doi metri.

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi