BOR

BOR oferă peste 4 400 de tablete elevilor si profesorilor din comunitățile sărace.

"în Știri" by

 Prin intermediul Proiectului „ Alege Școala! ”, BOR susține inițiativa Ministerului Educației și Cercetării de a oferi dispozitive electronice profesorilor și elevilor din mediile dezavantajoase. De asemenea, eparhiile din țară și din diaspora românească au fost implicate în proiect.

  Conform unui comunicat BOR : „ În contextul pandemiei actuale, Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor (în special, celor de clasa a VIII-a şi a XII-a) şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate, pentru a se putea conecta la lecţiile online şi pentru a continua astfel procesul de predare-învăţare. ”

  Potrivit agerpres.ro, Patriarhia a oferit 4.470 tablete sau alte dispozitive electronice în valoare de 2.661.852 lei.

  În cadrul Proiectului „Alege Școala! ”au fost date 1.919 tablete,în valoare de 1.115.400 lei, iar prin intermediul eparhiilor 2.551 tablete sau alte dispozitive electronice.

  Contactul elevilor cu Religia ca disciplină școlară este păstrat prin intermediul emisiunii „ Ora de religie ” realizată de TRINITAS TV cu sprijinul Sectorului teologic – educațional al Administrației Patriarhale.

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi