steinhardt-bughi-mambo-rag-biografie
steinhardt-bughi-mambo-rag-biografie

Steinhardt. Bughi mambo rag de Lavinia Bălulescu reprezintă biografia scriitorului și părintelui Nicolae Steinhardt, o biografie care face parte din seria Biografii romanțate de editura Palindrom.

Cartea este structurată pe trei mari capitole, fiind și perspectivele din care se povestește viața părintelui: perspectiva tatălui, perspectiva unui securist de care este urmărit și perspectiva unui discipol. Pentru mai multe detalii vedeți aici: 

LibrisCărturești

Am întâlnit-o pe Lavinia Bălulescu la festivalul de poezie „Poezia e la Bistrița” ediția a XI-a, unde am participat la atelierul de creative writing ținut de ea. O fire simpatică, energică, alături de care m-am simțit foarte bine. Atunci știam că este jurnalistă și că a scris o carte de poezii cu tatăl său, Constantin Bălulescu. Acum însă am fost plăcut surprinsă să aflu că a scris o carte, fapt care m-a făcut să mă interesez în privința ei și să aflu că mai are câteva cărți scrise. 

O carte care ți-ar aduce o nuanță frumoasă asupra a altceva. Un scriitor care se convertește la o altă religie chiar în închisoarea Jilava, iar mai apoi pune bazele unei biblioteci dintr-o mănăstire din Maramureș. Vrei să afli povestea părintelui Nicolae Steinhardt? Poți comanda Steinhardt. Bughi mambo rag chiar aici:

CartepediaEmag