doi tineri din Dolj
doi tineri din Dolj

O combinație ciudată încercată de doi tineri din Dolj a devenit o învățătură de minte.

În urma unor explozii a mai multor petarde, două persoane, respectiv un bărbat de 37 de ani și un băiat de 15 ani din județul Dolj au fost rănite.

Explozia a avut loc in casa bărbatului, unde aceștia încercau să pregătească un „cocktail Molotov” confecționat din niște petarde combinat cu benzină și azot, pe care bărbatul urma să îl folosească împotriva socrului său, conform Mediafax.

Bărbatul de 37 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma arsurilor provocate de explozie, iar băiatul de 15 ani prezintă răni pe mâini, pe gât și în zona feței, acesta fiind transportat la un spital din București.

În urma evenimentului, poliţia a deschis o anchetă.

Reprezentanții Poliției Dolj declară că:„Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din comuna Călăraşi, care prezentau răni, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, la respectiva locaţie, poliţiştii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”. 

Bărbatul este cunoscut de către localnici ca fiind o persoană periculoasă şi agresivă, acesta fiind cercetat de procuroii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri in anul 2016.