primul concert după pandemie
primul concert după pandemie

Primul concert după pandemie va avea loc la Timișoara! În Piața Libertății se vor auzi weekend-ul viitor acorduri de rock! Evenimentul se va defășura conform normelor impuse de guvern.

Sâmbăta viitoare pe 6 iunie va avea loc, în aer liber, primul concert după pandemie! Trupa Cargo îi va încânta pe iubitorii de rock, conform Tion.ro.

În Piața Libertății va fi amplasată o  scenă. Din cauza restricțiilor însă, vor putea participa până la maxim 500 de persoane. De aceea, zona va fi împrejmuită și vor fi amplasate scaune, cu respectarea distanțării fizice. „(…) Sâmbata viitoare, vom avea, în Piața Libertății, concert Cargo. Evident, cu toate măsurile anticovid luate și monitorizate cu strictețe! Facem pași de revenire la normalitate, dar cu precauție!”, spune edilul Timișoarei, citat de sursă.

Nicolae Robu, primarul orașului, avea în plan că, în cadrul evenimentului, să  cânte mai multe trupe. Pe lângă Cargo, el a mai vorbit cu Phoenix și cu Pro Musica, dar nu a primit confirmare din partea lor: „Am luat legătura cu cele trei trupe menționate și singura disponibilă este Cargo”. 

Așadar, timișorenii vor putea asista la primul concert de după starea de urgență! De aceea, normele impuse de guvern vor fi respectate, iar pentru a se asigura de acest lucru, la fața locului vor fi prezente autoritățile locale: „Dar rețineți cu toții că facem tot posibilul ca în weekend-ul viitor să facem un spectacol în Timișoara în condițiile de acum, cu toate măsurile luate, cu forțele de ordine prezente pentru a ne asigura că se respectă cu strictețe regulile jocului”.

Primarul Timișoarei privește cu  pozitivism perioada de după pandemie și speră că, prin concertul organizat de primărie, să aducă un strop de  pozitivism perioadei actuale: „Și vom încerca să ne bucurăm. Să avem din nou de acea empatie a prezenței noastre la evenimente de suflet”, „ Facem pași de revenire la normalitate, dar cu precauție!”, sunt mesajele cu are el a încheiat conferințele de presă cu privire la eveniment.