5G
5G

Radiația 5G și termoscanarea sunt eroii acestui an ante-apocaliptic. Să fie oare masoneria de vină? Ce se va întâmpla cu antenele 5G, termoscanarea și efectele acestora?

Articolul următor este un pamflet, tratați-l ca atare!

Radiația 5G, un erou letal

Radiația 5G va pune stăpânire pe viețile noastre. Antenele 5G sunt camuflate, de obicei, în copacii de la marginea străzii sau chiar pe blocuri. Ideea este că aceste construcții periculoase ne pun în pericol sănătatea. Nu ați auzit despre cum 5G-ul ne distruge celulele, bacteriile și ADN-ul? Se presupune că sateliții lansați în ultima perioadă ajută la răspândirea mai rapidă a 5G-ului. Vă dați seama că cei care ne implantează cipuri ne pot localiza cu ajutorul sateliților, radiindu-ne cu antenele? Nu știu în ce măsură ne mai ajută agheasma sau o slujbă de duminică. Oricât de enoriaș ești, nu poți scăpa de puterea acestei noi tehnologii.

Oamenii asociază 5G cu 666, termoscanare, Bill Gates, cipuri, etc. Într-adevăr, ne confruntăm cu o dezvoltare foarte rapidă a tehnologiei, una mortală. Dacă vei deține un telefon 5G și vei adormi cu el sub pernă, șansele să dezvolți o malformație genetică sunt foarte mari. Prin malformație genetică mă refer la cancer. Doar nu ai auzit și tu de oamenii în vârstă care își dau cu părerea despre medicină, tehnologie, politică, dar ei nu știu ce sunt falangele, cum se trimite un mesaj, însă cunosc micul „cadou” dinainte de alegeri? Eh, tanti Lena cunoaște prea bine ce este un sistem Android și știe care-i faza cu undele electromagnetice, șmecheră tanti asta. Vor ieși mai mulți bătrâni în stradă la proteste contra 5G decât se duc la vot după ce primesc „pachetul magic”.

De parcă nu ar fi destul că ne afectează pe noi… 5G-ul afectează și animalele, plantele, microorganismele. Vom avea animale turbate, plante toxice și cantitatea recoltelor va scădea. Filmele SF sunt puțin pe lângă ce va fi, de fapt, în viitorul apropiat. Băbuțe călare pe câini pechinezi gigantici cu aripi, în timp ce mănâncă un sparanghel roz. Sunt curioasă cu cine mai votează după ce-și face cumpărăturile de la piață fără să meargă cu autobuzul plutitor (plutind pe radiația 5G, evident).

Termoscanarea- furt de date personale sau extragerea ADN-ului?

Luarea temperaturii este un act intim ce ar trebui să aibă loc într-un spital, un cabinet medical, și să fie desfășurat sub supravegherea unui cadru medical, ci nu la intrarea într-un supermarket, de către un gardian fără studii superioare.
Adică, noi, românii, nu mergem la medic pentru controalele anuale și vom lăsa un paznic să ne ia temperatura? Ce mai urmează? Să dăm socoteală femeii de serviciu despre antecedentele noastre medicale? Trebuie să ne păstrăm tradițiile, nicicum să ne lăsăm titlul de român neinteresat de starea sa de sănătate călcat în picioare. Respectați-vă!

Când aceștia pretind să ne ia temperatura, ne sunt sustrase datele personale, acestea ajung la Bill Gates ce le verifică personal (da, e un Dumnezeu digital, a inventat o nouă religie), iar dacă sunteți o persoană care nu-i susține interesele, pune mafia italiană pe dumneavoastră și pe tot neamul. Da, e adevărat, Bill Gates are atâta avere acum încât conduce lumea și tot ce se întâmplă în ea. Unii cercetători spun că el conduce chiar și masoneria. Aruncați-vă gadget-urile pe geam, el vede toată activitatea dumneavoastră, vede că citiți acest articol acum, se va simți deconspirat și ne va extermina. Noi ne-am riscat viețile doar pentru a vă spune adevărul: martirii 5g-ului și ai termoscanării.

De asemenea, ni se extrage ADN-ul.

Deși termometrul este la o primă privire inocent, acesta extrage ADN-ul persoanei scanate, care peste câteva zile se trezește cu modificări genetice.
Specialiștii spun că se încearcă scăderea IQ-ului populației, fie aceasta directă: IQ-ul este sustras din creier prin undele de infraroșu; sau indirectă: prin radiațiile emise de antenele 5G -având ADN-ul nostru, ne modifică genetic să devenim vulnerabili în fața radiațiilor, iar prin acestea din urmă ne atrofiază creierul. Schimbările genetice sunt și de natură fizică, v-ar putea apărea riduri sau cădea păr, vi s-ar putea micșora ochii ca să nu mai vedeți la fel de bine ce se întâmplă în lume.

Nu fiți păpușile din piesa aceasta de teatru, totul este un joc politic. Unii specialiști spun că:
„Nu-i dom’le nicio boală, Iohannis a dat drumul la urgia asta ca să ne omoare pe noi, pensionarii, pentru că nu au destule fonduri pentru pensii. Ne fac la psihic, așa murim.”

„Sunt numere umflate, parcă acuma nu mai moare lumea de leucemie, cancer, HIV, nu mai este nicio crimă, toți au Covid. Mă lași?”

„Sora câinelui vecinului cumnatei mele a avut, vezi doamne, Coronavirus. Oamenii mor de foame, nu de boală, nici măcar o cană cu apă nu-i dădeau.”

„Masoneria controlează totul. Undele alea de la termometru îs exact ca un pumn în cap. În plus, doar mamaia mai ia temperatura la frunte. Măcar dacă mi-o iei, ia-o ca lumea. Hahaha!”

„Am văzut un rus care s-a dus la market și i s-a luat temperatura, iar când a ajuns acasă i-a apărut un cod de bare pe frunte, nu se ducea nici cu Terpinol, nici cu Ace, și nici cu de ăla de geamuri.”

Dacă vrei să scapi, ai face bine să stai acasă cu uraniu sub pernă. Substanțele radioactive te protejează de orice intrus radiant/scanator.

Vrei să afli mai multe lucruri interesante despre tehnologia 5G? Dacă da, dă click aici!

Autori: Ana-Maria Fecioru și Uifelean Aurora Sofia