găsită moartă într-un cămin din Timișoara
găsită moartă într-un cămin din Timișoara

O tânără de origine africană a fost  găsită moartă într-un cămin al Complexului Studențesc din Timișoara! Prietenul ei a sunat la 112 două zile consecutive. În prima zi, echipajul de ambulanță care a intervenit la caz a  plecat, după ce fata nu a răspuns la ușă.

Totul s-a petrecut în Căminul C15 din Complexul Studențesc din Timișoara. Conform Sursa de Vest, tânăra avea 24 de ani și era venită din Uganda. Învăța la o facultate din oraș și era la master, la Științe Economice. Fetei i se făcuse rău încă de duminică. Iubitul fetei a telefonat, din Africa, la numărul de urgență 112. El a anunțat că iubita lui nu se simte bine. Băiatul a dat adresa la care se afla fata. Un echipaj privat de ambulanță  s-a deplasat la fața locului.

Aparent, tânărul nu dăduse adresa corectă echipajului de ambulanță. Ajunși la fața locului, medicii  au constatat că adresa dată  de băiat era greșită. În loc de Căminul C15 din Complexul Studențesc, medicii au  ajuns la nr 15, de pe Aleea FC Ripensia, aflată  tot în zona Complexului, dar la câteva străzi distanță.

Până la urmă, medicii au găsit adresa bună, insă cum fata nu le-a răspuns la ușă, ei au plecat.

A doua zi, tânărul a efectuat un alt apel la 112. De această dată, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș a intervenit la caz. Fiindcă nu s-a putut deschide ușa, la fața locului au fost  chemați pompierii de la ISU Banat. Ei au intrat cu forța, spărgând ușa camerei de cămin. Tânăra a fost găsită fără suflare, scrie tion.ro.

Un echipaj de poliție a fost chemat pentru a efectua cercetări. Ulterior, trupul fetei a fost trimis la Insititutul de Medicină Legală Timișoara. IPJ Timiș a deschis un dosar penal. Cauza decesului va fi stabilită de către medici, în urma necropsiei.