Elefant.ro a dat startul celui mai mare târg de carte desfășurat până acum în România. Evenimentul, elefantFest, începe de astăzi, 27 mai și ține până duminică, 31 mai, inclusiv. Acesta va găzdui 40 de standuri digitale a unor edituri de renume din țară, dar și un stand de carte în limba străină cu peste 600.000 de titluri de la case internaționale, precum DK, Penguin Books sau Random House.

În cele 5 zile ale târgului, vor avea loc aproape 50 de evenimente de lansare de carte și dialoguri cu diverși autori. Printre scriitori români care își vor lansa noi titluri la elefantFest, se numără: Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Stelian Tănase și mulți alții. Prin intermediul târgului vor lansa noi lucrări și autori ai unor cărți de specialitate, parenting sau pentru copii, precum Mihaela Bilic și Alec Blenche.

Pe toată perioada festivalului vor fi puse la dispoziția pasionaților de lectură, peste 40 de titluri cu autograf, ce vor putea fi achiziționate la prețuri speciale din standurile editurilor.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro, declară, conform cetin.ro:

“Oferim iubitorilor de carte un eveniment unic până acum în peisajul cultural, un târg online unde au acces pasionații de literatură din întreaga țară. Îi invităm să descopere ultimele noutăți pe care cele mai mari edituri din țară și din străinătate le oferă în aceste zile”.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și consultarea calendarului pentru acesta, puteți găsi mai multe informații pe site-ul oficial Elefant.ro:

https://www.elefant.ro/program-targ-de-carte-cms-program-targ-de-carte