au plecat în misiune în SUA
au plecat în misiune în SUA

Ministerul  Apărării  Naționale desfășoară un parteneriat cu omologi din Statele Unite! Specialiști MApN au plecat în misiune în SUA . Misiunea este una umanitară și se desfășoară în statul Alabama.

Echipa de specialiști, va pleca în SUA să îi ajute pe omologii americani în lupta contra infecției cu COVID-19. Echipa care va ajunge în statul  Alabama este formată  din 15 medici și  asistente! Alături  de ei, vor fi trimiși și specialiști  ai Apărării Chimice, Biologice și Nucleare (CRBN).

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, alături de Premierul Ludovic Orban și de Ambasadorul SUA, Mark  Zuckerman s-au  arătat încrezători în parteneriatul puternic dintre România și  SUA. Ei  speră  că, echipajele române, cot la cot cu omologii lor din Alabama, „își vor  uni forțele și vor lupta împreună împotriva inamicului comun”: Covid-19. Pe lângă ajutorul pe care îl vor acorda omologilor americani, achipa română de specialiști  va avea ocazia să vadă cum funcționează treburile la ei. Astfel, datorită faptului că românii noștrii au plecat în misiune în SUA, vor putea să vadă modalitatea de lucru a americanilor și vor avea ocazia să își dezvolte cunoștințele.

https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/570863190479438/?v=570863190479438

Sursă photo: Facebook

 

Articolul precedentDespre tine
Articolul următorLibertatea
Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!