slujbă ilegală
slujbă ilegală

Slujbă ilegală la o mănăstire din Hunedoara! În plină stare de alertă, preotul și măicuțele de la mănstirea Jiet din Hunedoara, au săvârșit o slujbă la care au  participat credincioși! Doi cetățeni, care au  surprins imaginile, au fost scoși afară de bodyguard-ul mănăstirii!

Imaginile din video, arată că la mănăstire nu au fost respectate nici măsurile de siguranță impuse de lege! În imagini se poate observa cum bărbatul, alături de cameramanul care îl însoțea, au fost scoși afară de bodyguard. În  repetate rânduri, bodyguad-ul l-a atenționat pe cel care vorbea să părăsească incinta mănăstirii: „N-ai  ce să cauți, pleacă de aici!” 

Cei doi, nu se lasă dați afară. Ei  subliniază că, la mănăstire se încalcă  legea: „Nu aveți voie să faceți slujbă (…)!” Pentru că ne aflăm în stare de alertă, legea interzice săvârșirea slujbelor bisericești în spații închise.

Dați  afară  cu  forța din curtea mănăstirii

Bărbații  atrag  atenția că ceea ce se întâmplă în mănăstire e ilegal: „E penal! E infracțiune penală!”. Bărbații sunt dați afară cu forța din curtea mănăstirii. Imaginile surprinse de cameramanul  amator, arată cum, omul care cetățeanul care vorbește este împins cu  forța de bodyguard: „Ieși afară din curtea asta, vorbim afară!”. Bărbatul este scos violent afară din curte! Imaginile îl surprind pe bodyguard-ul mănăstirii smucindu-l pe bărbat.

Între timp, câteva măicuțe îi înconjoară pe bărbați și filmează cu telefonul. Ele,  alături de bodyguard, îi însoțesc pe cei  doi bărbați afară din curtea mănăstirii! Maicile agitate, se apără: „Ți-a zis poliția că e ilegal?” , insistă  ele. 

Garda de corp din biserică, îi  atenționează cu furie pe cei doi! El  insistă ca bărbații nu au voie să  pătrundă în incinta mănăstirii: „Nu ai ce să cauți aici!”, spune el în mod răstit.

Bodyguard-ul este atenționat din nou de către cei doi bărbați, că ceea ce se întâmplă este ilegal. Agasat, manifestă dezinteres față de acuzații: „Dracu’ știe cine (ce) este legea penală!” Pe urmă, el întoarce spatele pentru a se întoarce în curte: „Pa și la revedere!”

Ilegalitate săvârșită la Mănăstirea Jiet

Din prisma legii, slujbele bisericești se pot săvârși doar doar dacă ele au loc în spații deschise și este obligatorie respectarea normelor impuse de Guvern. Printe ele se numără purtarea măștii și respectarea distanțării sociale. În imagini, apar dovezi concrete care arată că, la mănăstirea Jied din județul Hunedoara, legea este încălcată! Personalul clerical din mănăstire nu poartă măști. Nici regulile de distanțare socială nu sunt respectate. Mai multe, vedeți în video-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/andrei.robert.756/videos/10216778149989973/

 

Biserică din Năvodari, luată cu asalt de credincioși! Vezi de ce!

 

Sursă photo: Facebook

 

1 COMENTARIU

  1. Biserica are milioane de enoriasi, oameni, care au nevoie de cineva care sa le spuna incotro merge viata lor si cam ce sa faca, cred ca asta e una din marile probleme ale Romaniei, nu stim sa luam decizii de capul nostru…. cat despre incident, Biserica intotdeauna a sfidat legea sau a cumparat-o cand a putut si si-a facut de cap, doar este singurul partid de la putere, niciodata nu e in opozitie?!