BOR

BOR adoptă în sfârșit măsurile de igienă! Preoții vor împărtăși cu lingurița dezinfectată!

"în Știri" by

    Vești bune pentru credincioși! Guvernul a decis relaxarea regulilor în cazul slujbelor religioase, iar BOR respectă măsurile. 

    Într-un document publicat în Monitorul Oficial, s-a revocat prevederea legată de folosirea obiectelor de unică folosință în cadrul împărtășaniei.

Astfel: „În cadrul ritualurilor religioase în care se vor folosi obiecte de cult care intră în contact cu credincioșii, acestea se vor dezinfecta după fiecare utilizare. ”

   De asemenea, numărul participanților la slujbele religioase care se desfășoară în interior (botez, căsătorie, înmormântare) s-a mărit la 16.

   O măsură obligatorie rămâne purtarea măștii. La intrarea în biserică, persoanele sunt obligate să își dezinfecteze mâinile cu produsele pe care organizatorii evenimentului religios le pun la dispoziție.

  Conform digi24.ro, credincioșii trebuie să păstreze o distanță de cel puțin doi metri sau un spațiu personal de patru metri pătrați.

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi