Circulația pe Transalpina

Circulația pe Transalpina este reluată! Ce reguli trebuie să respecte șoferii?

"în Știri" by

A fost  redeschisă circulația pe Transalpina.  Pe tronsonul  de drum dintre localitățile Rânca, aflată în Gorj și Obârșia Lotrului din județul  Vâlcea este  permisă circulația, după cum informează Centrul INFOTRAFIC cadrul Inspectoratul General al Poliției Române.

Autovehiculele mai  grele de 7,5 tone, interzise

Deși  circulația este redeschisă, există în continuare restricții. Șoferii vor  putea circula pe Transalpina numai între orele 8:00-20:00! Pentru circulația pe Transalpina  există restricții și pentru masa autoturismelor.  Pe tronsonul  de drum  este interzisă curculația autovehiculelor cu o masă care depășește 7,5 tone.

Șoferii au  restricții și la viteză. Lor li  se interzice să  se deplaseze pe carosabil cu o viteză care depășește 30 de km/oră.

 

De ce îi fac mașinile scumpe pe șoferi să se creadă  superiori? Află aici!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi