evenimente personale

Marcel Vela, Ministrul M.A.I: ,,Evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane.”

"în Știri" by

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne a declarat numărul maxim de persoane care se pot întâlni la un eveniment privat, onomastică/petrecere, într-un apartament. După spusele acestuia, doar 8 persoane au dreptul de a se revedea într-un mic colectiv. Referitor la evenimentele religioase, nunțile, botezurile sau înmormânturile, numărul admis de persoane care pot participa este de 16.

„Limita de 8 persoane se referă la spații închise, de exemplu, într-un apartament cineva dorește să își țină ziua de naștare, sau de nume, cum este astăzi (nr. joi) ) de Sfinții Constantin și Elena. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane. (…) Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase”, le-a explicat ministrul, celor care îl urmăreau pe Facebook.

Măsurile mai sus precizate au fost luate în contextul de a preveni răspândirea virusului, mai ales în starea de alertă luată din 15 mai. Ideea de la care s-a pornit acest plan a fost limitarea riscului ca o persoană care intră în contact cu vreun purtător de virus, să nu fie nevoită să se autoizoleze timp de 14 zile.

„De la 1 iunie, din 15 iunie, dacă totul va fi în regulă, evident se va reamenaja și această regulă”, a declarat Marcel Vela.

Răspunsul ministrului la minutul 17:

https://www.facebook.com/watch/?v=897082414142157

 

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi