15 iunie
15 iunie

Potrivit unor surse din Guvern, spectacolele în aer liber ar putea fi reluate după 15 iunie, cu participarea a maxim 400 de persoane!

Conform Digi24, festivalurile cu mai mult de 1000 de persoane precum Untold, Neversea și Electric Castle ar putea fi interzise până în luna septembrie.

„Consultările premierului Ludovic Orban au continuat astăzi cu reprezentanții artelor teatrale, discuțiile fiind concentrate asupra măsurilor de susținere a domeniului cultural atât în perioada imediată, cât și pe termen mediu și lung.

Preocuparea comună a reprezentanților Guvernului și artelor teatrale este legată de reluarea producțiilor de spectacol (repetițiilor) și a activității culturale, în condiții de siguranță sanitară atât pentru actori și personalul de suport, cât și pentru cetățeni.

Astfel, într-o primă etapă, în funcție de evoluția epidemiologică, va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber cu respectarea normelor de protecție sanitară și de distanțare fizică”, afirmă un comunicat emis de Executiv pentru Digi24.

Este o veste mult așteptată de tinerii din toată țara. Încă există speranța unei veri „normale”.

Autor: Fodor Andra-Maria