gratuit cu mijloacele de transport

Elevii vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport până la școala!

"în Știri" by

  În urma unei ședințe de Guvern, vicepremierul Raluca Turcan a făcut un anunț foarte important, prin care a anunțat că elevii vor putea avea transport gratuit cu mijloacele de transport, conform capital.ro.

  Tot Turcan a spus că deplasările elevilor pe rutele interjudețene sau județene se vor face gratuit, indiferent de mijlocul de transport public în comun pe care ei îl folosesc (tren sau metrou).

  Ea declară: „În felul acesta, sute de mii de copiii care până acum erau văduiți de un drept fundamental, și anume de educație gratuită de calitate, dar și de siguranța vieții personale, au primit o mână de ajutor din partea Guvernului Orban.”

  De asemenea, Consiliile Județene au obligația de a respecta condiția priviind transportul gratuit.

  Conform digi24.ro, elevii nu vor mai trebui să achiziționeze bilet sau abonament pentru drumul de acasă la școală și retur.

Află de aici o altă decizie cu scop umanitar a Ministerului.

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi