teme
teme

O întâmplare parcă desprinsă din filmele de comedie a avut loc vineri după-masă, în județul Buzău. Din cauza numărului excesiv de teme date în mediul online, de către profesorul de matematică, doi copii cu vârstele de zece ani, colegi de clasă, au decis să-i facă o „surpriză” cadrului didactic.

Aceștia au reușit să elaboreze un plan bine pus la punct care, într-o oarecare măsură, le-a reușit. Tinerii au aflat adresa profesorului, apoi feriți de privirile curioșilor și ajutați de o scară, au reușit să-l deconecteze pe profesor de la rețeaua de internet.

Spre nefericirea acestora, în ciuda faptului împlinit, bucuria a durat până la reîntoarcerea acasă. Coincidență sau nu, toată întâmplarea a fost înregistrată de către o cameră de luat vederi montată pe palier. Ca o pedeapsă pentru fapta lor, un al doilea set de teme le-a fost însărcinat.

Conform Barikada.ro, reacția cadrului didactic este fără cusur: „Am realizat imediat ce urmau să facă, dar am vrut să fie și ei surprinși. Oricum aveam hospotul telefonului, așa că le-am trims și eu un cadou care să-i aștepte acasă.”

Părinții au aflat și au justificat isprava ca pe o ultimă soluție împotriva surplusului de teme. Profesorul a decis să nu depună plângere la poliție, după ce tutorii au asigurat că vor repara daunele produse.

Autor: Vatamanu Iulian