Bebeluși surogat
Bebeluși surogat

Peste 500 de bebeluși născuți de mame-surogat își așteaptă părinții într-o clinică din Ucraina, conform Rmx news. În contextul pandemiei, granițele sunt închise, iar viitorii lor părinți nu pot veni să-i vadă!

Copii sunt bebeluși surogat. În Ucraina, legea permite cuplurilor infertile să conceapă un copil prin intermediul unei mame-surogat, prin fertilizare in vitro și donarea de ovocite! Astfel, o clinică privată din Ucraina dă șansa cuplurilor de a avea un bebeluș. Bineînțeles, procesul este unul pe care nu oricine și-l poate permite! Costurile serviciilor pornesc de la 9.900 de euro și pot ajunge până la aproape 30.000 de euro. Serviciile includ analize amănunțite, pe perioada sarcinii, atât ale fătului, cât și ale mamei-surogat. Pachetele includ chiar și cazarea viitorilor părinți și îngrijirea bebelușului după naștere! Din cauza costului ridicat, la serviciile clinicii apelează în majoritate, cupluri înstărite, din țări de pe întreg teritoriul Europei, dar și din Statele Unite, conform mamasurogat.net.  

Viitorii părinți nu pot să viziteze bebelușii din cauza pandemiei!

În contextul Pandemiei  de Covid-19, granițele sunt închise iar viitorii părinți nu pot să meargă în Ucraina să îi întâlnească pe micuți! Astfel, bebelușii nu au încotro, decât să-și aștepte părinții singuri, la clinică. Deși nu se pot bucura de compania viitorilor lor părinți, bebelușii sunt însă îngrijiți de asistentele de la clinică și de medici pediatri! Fiecare bebeluș în parte are program de masă și băiță, dar și de control medical, efectuat de medicul Pediatru.

Deocamdată, viitorii părinți își pot vedea bebelușii doar prin intermediul camerei video. În acest moment, la clinica din Ucraina, 500 de bebeluși așteaptă să-și întâlnească viitorii părinți! Întâlnirea lor va fi posibilă însă, abia după deschiderea grenițelor și scăderea riscului de infecție cu Coronavirus!

 

În România, bebelușii sunt extrem de puternici. Poți citi chiar de aici despre cei care s-au vindecat, împreună cu mamele lor.