Vindecată de COVID-19

Vindecată de COVID-19 în 8 zile la 97 de ani!

"în Știri" by

O femeie de 97 de ani dintr-un cămin de bătrâni din Arad a fost declarată vindecată de COVID-19. Potrivit argespres.ro, ea a fost externată după 8 zile de spitalizare.

Pacienta a fost tratată la secția de Pneumologie II, conform spuselor reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) după spusele celor de la libertatea.ro.

„Putem spune că vindecarea acestei paciente, care s-a internat şi cu alte afecţiuni medicale, este o reuşită excepţională din punct de vedere medical. Îi felicit pe toţi seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi, totodată, mulţumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient” a declarat dr. Dana Olar, medic-şef al Secţiei Clinice Pneumologie II.

Bucuriile s-au ținut în lanț pentru SCJU. În aceeași zi, o fetiță de 13 ani a fost declarată vindecată de noul virus, fix de ziua ei.

Iată aici primul județ din România care a scăpat de Coronavirus.

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi