meditații gratis
meditații gratis

Zece tineri olimpici au dat lovitura: o platformă online pentru meditații gratis!

Acest proiect a fost pornit de zece tineri din dorința de a ajuta elevii care nu au reușit să participe la orele online după toate cele întâmplate din cauza pandemiei de Coronavirus sau cei care au nevoie de ajutor în plus pentru examenele pe care le vor susține, conform Ziare pe net.ro.

Proiectul a început acum doi ani, când această echipă de tineri a reușit să înființeze platforma teachu.ro, cu ajutorul unui premiu pe care l-au câştigat în cadrul unui concurs de specialitate şi care de asemenea a pus bazele platformei.

Meditațiile sunt online, pe Skype prin conferință video și sunt gratuite.

Printre cei ce s-au înscris pentru a oferi meditații se numără și Sebastian Romeo Pintilie, olimpic internațional la biologie şi acum este profesor la biologie, ştiinţele pământului şi alte câteva materii.

„Este o platformă online unde se înscriu voluntari printre care se numără foarte mulți elevi olimpici, care oferă meditații gratuite altor elevi din ţară din dorinţa de a face un bine. Scopul nostru este de a atrage cât mai mulţi elevi şi mentori noi, ca să-i ajutăm pe cei care nu mai pot face pregătire din cauza pandemiei sau de cei care au nevoie de un ajutor în plus”, a spus Sebastian, într-un interviu  dat pentru Adevărul.ro.

Cei care doresc să se înscrie în acest proiect şi să devină mentori sunt selectați de membrii echipei TeachU pe baza rezultatelor obținute pe un domeniu sau mai multe. Cunoștințele pe care le au cât și abilitățile lor pedagogice sunt testate printr-un interviu.

În momentul dat, platforma are parte de asistența a 50 de mentori la o parte din materiile care sunt incluse în programa şcolară şi altele: chimie, biologie, matematică, geografie, arabă, cursuri de chitară filozofie, lingvistică, economie şi limbă rusă.

Vezi platforma aici!

 

Autor: Amalia Buculei