măști cu mesaje creștine
măști cu mesaje creștine

În Constanța se scot la vânzare măști chirurgicale cu mesaje creștine! Măștile sunt confecționate manual de măicuțele de la o mănăstire din Lipița! Măștile sunt mai apoi vândute pe internet, scrie ProTv.

Inițiativa măicuțelor este bine-venită, pe timp de pandemie! În acest  context este bine să purtăm mască și să respectăm regulile impuse de Guvern! Fiindcă măștile vor deveni curând un accesoriu. Dacă v-ați plictisit de banalele măști chirurgicale de la farmacii, vă  recomandăm o mască personalizată, confecționată manual. Spre deosebire de măștile din farmacii, măștile confecționate manual conțin bumbac. Pe lângă bumbac, ele sunt prevăzute cu un filtru dintr-un material nețesut! 

Astfel, măicuțele de la Mănăstirea „Sf. Ioan Botezătorul” din Lipnița, vin în ajutorul credincioșilor cu măști confecționate manual! Ele sunt brodate cu mesaje creștine! Pe site-ul mănăstirii se pot găsi măști cu mesaje cum  ar fi : „Cu noi este Dumnezeu!” , „Doamne ajută!”, „Iubește jertfindu-te!” sau  „Hristos a înviat!” . Măștile sunt albe, iar mesajele sunt brodate cu diferite culori! 

Spre deosebire de măștile din farmacii, cele vândute de măicuțe sunt reutilizabile: se pot spăla și călca, ceea ce te face să scapi  de grija achiziționării altei măști! Măștile măicuțelor se vând cu 10 lei bucata! Le puteți  achiziționa comandând:

  • online aici, de pe site-ul mănăstirii
  • prin email: [email protected]
  • prin whatssup: 0241 856 625
  • și telefonic: 0241 856 625, între orele 11:00-16:00