Distanțare socială

(FOTO) Soluție inedită de distanțare socială într-un restaurant din Amsterdam!

"în Știri" by

Următoarea perioadă va fi dificilă pentru proprietarii de restaurante, întrucât trebuie să regândească designul localului pe care îl dețin. Toate acestea, pentru a respecta măsurile de distanțare socială impuse în prezent din cauza Pandemiei de COVID-19. Iată cum reușește un restaurant din Amsterdam să respecte aceste măsuri!

Distanțare socială

Restaurantul, aflat pe malul unui lac, pun la dispoziția clienților „separeuri” din sticlă, conform csid.ro. Persoanele care vin aici pot lua cina sau pot savura un pahar de vin alături de persoana iubită, fără să riște infectarea cu COVID-19.

Distanțare socială

Distanțare socială

Oficialii restaurantului speră să poată deschide restaurantul din 21 mai. Atunci se preconizează că aceste „căsuțe corona-proof” vor fi gata. Cu toate acestea, nu este o dată fixă. Mai întâi, trebuie ca autoritățile din Olanda să permită redeschiderea restaurantelor.

Distanțare socială

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi