Forcapil

Nebunia cu Forcapil a început după ce Christina Ich l-a recomandat într-un story pe Instagram, iar de acolo a fost stoc epuizat peste tot, în farmacii, site-uri, s-a luat ca pâinea caldă. Forcapil este un supliment pentru păr și unghii.

Christina Ich e iubită de urmăritorii ei din Instagram pentru faptul că le recomandă doar ceea ce a testat în prealabil înainte și i-a priit.

Tocmai de aceea, vorbind despre căderea părului cu care s-a confruntat atât ea cât și mama și prietena ei, a recomandat tuturor celor care au această problemă pastilele Forcapil. Numai bine că apucasem să le găsesc înainte în farmacie, ultimele 2 cutii.

Sold out în 48 de ore!

VEZI PRETUL PENTRU 180 CAPSULE

VEZI OFERTA LA JUMATATE DE PRET

Forcapil este un supliment alimentar cu un conținut ridicat de biotină (B7).  Despre B7 se știe că este o vitamină din complexul vitaminelor B care protejează părul și pielea. Deficitul de vitamina B7 provoacă, de altfel, oboseală, dermatită seboreică, stări depresive etc. Organismul uman nu o poate produce pe cont propriu. Așa că se regăsește în alimente sau suplimente alimentare precum Forcapil. Asta, bineînțeles, v-o zic de pe prospect, că nu-s nici medic și nici farmacistă, dar întotdeauna trebuie să citiți prospectul fiecărui produs achiziționat.

Ce-i și mai benefic pentru noi e faptul că Forcapil ajută atât la sănătatea părului nostru, cât și al unghiilor. Dacă aveți unghii fragile, care se exfoliază repede și se rup ușor, Forcapil poate fi o adevărată salvare.  De asemenea, biotina este esențială pentru o memorie bună.

VEZI OFERTA LA JUMATATE DE PRET

Vă povestesc propria experiență cu Forcapil, cel pentru păr și unghii, cu 180 de capsule.

Am avut, acum 3 luni, manichiură semipermanentă, la salon, toate bune și frumoase. Au ținut frumos o lună, după care a început nebunia cu Coronavirus și nu am avut cum să merg să mi le refacă. Așa că, din plictiseală, ca să nu zic că m-a mâncat undeva să umblu la ele, le-am desfăcut eu. Prostie mai mare n-aș fi putut să fac, căci m-am ales cu jumătate de strat de unghie jupuit, efectiv, din carne, din grosime! Să vezi atunci sensibilitate la unghii, de simțeam și aerul până-n sânge numai de-mi mișcam puțin mai brusc mâinile.

Și atunci, norocul meu a fost că luasem zilnic, timp de 2 luni înainte de incident, Forcapil pastile pentru păr și unghii. De ce zic noroc? Pentru că unghiile s-au regenerat complet în 3 săptămâni!

Eu am flaconul cu 180 de capsule, pentru păr și unghii, care m-a ajutat literalmente și am văzut rezultatele.

VEZI PRETUL PENTRU 180 DE CAPSULE

Și acum, când văd câte întrebări pune lumea în online și în farmacii, nu știu dacă să râd sau să mă mir.

Cea mai frecventă: „Mă îngraș dacă iau Forcapil?”

Nu, nu te îngrașă Forcapil, că de era așa, milioane de oameni din toată lumea ar fi devenit obezi de la cât au luat Forcapil la viața lor. Eu care n-am avut veci mai mult de 50 de kg nu m-am îngrășat. Și eu chiar aș fi vrut vreo 5 kg în plus. Asta așa, ca fapt divers.

O altă întrebare des întâlnită: „Cum trebuie să iau Forcapil?”

…Glumești, nu? Scrie mare și lat pe cutie, în româna cea de toate zilele, că se iau 2 pastile dimineața, după micul dejun, cu un pahar mare de apă. Deci cum adică cum le iei?

Care-i logica să iei ceva pe pielea și pe organismul tău, dar să nu citești înainte ce conține, cum se administrează? Ia la puricat prospectul ăla din scoarță-n scoarță, bată-l steaua de prospect!

Toate ca toate, dar eu l-am testat, mi-a plăcut strălucirea pe care o oferă părului, cât de sănătos arată acum, și cel mai important, m-a uimit că nu mai cade. Abia de mai am 3 fire căzute pe perie. După mine au început să-l ia și cunoscuții, așa că Forcapil este un produs foarte bun, că altfel n-ar fi sold out în 48 de ore de la refacerea stocurilor.

Și tocmai pentru că e un produs foarte bun pe care l-am încercat timp de 4 luni înainte de a vă povesti despre el, v-am și căutat cele mai ieftine prețuri, cele de producător.

Fac mereu asta pentru voi, vă caut prețurile cele mai ieftine la ceea ce recomand, pentru că foarte multe magazine, la produsele căutate măresc exagerat prețul. Vă dau exemplu fix pe ce vorbim. Când am căutat Forcapilul ca să vi-l las aici, una dintre oferte era de 1.500 de lei pentru 3 flacoane, redus de la 1.797 de lei! Uriaș preț, credeam că-i glumă, dar nu era.

Așa că am căutat mai bine și l-am găsit încă pe stoc, în 2 oferte. Prima e cu Forcapilul încercat de mine, cel pentru păr și unghii, în flacon cu 180 de capsule care vă ajung 3 luni fără nici o grijă. A doua opțiune e numai pentru păr, mai concentrate, la jumătate de preț, cu ingredient activ- keratina.

VEZI PRETUL PENTRU 180 CAPSULE

VEZI OFERTA LA JUMATATE DE PRET

Și musai, după ce-l încercați, să-mi ziceți părerile.

P.S.: La bebetei e indisponibil, chiar și azi. La fel și la alte 5 site-uri. Eu mi-am luat 3 cutii înainte să vă las linkurile, ca altfel sigur nu mai prindeam niciuna. Prinde oferta cât încă mai e pe stoc!