Guns N' Roses

Guns N’ Roses lansează o carte pentru copii!

"în Știri" by

Guns N’ Roses pregătește o surpriză pentru micii fani ai trupei, începând cu data de 1 septembrie. Formația va lansa în colaborare cu scriitorul James Petterson o carte ilustrată pentru copii. Aceasta va avea ca titlu denumirea unei celebre melodii, din repertoriul muzical al trupei, “Sweet Child O’ Mine”, informează vineri, 8 mai, contactmusic.com, conform Agerpres.

Guns N’ Roses colaborează cu James Petterson!

James Petterson este un renumit autor al romanelor thriller și textele din aceasă carte ilustrată vor fi compuse de el. Ideea din spatele acestei colaborări a fost inspirată pe de-o parte de celebrul scriitor și pe de altă parte de Maya și Natalia, fiica și respectiv nepoata managerului trupei, Fernando Lebeis.

“Sunt de mult timp un fan al Guns N’ Roses şi, în această calitate, sunt încântat să mă asociez cu acest grup pentru a aduce la viaţă celebrul lor cântec în paginile unei cărţi. ‘Sweet Childe O’ Mine’ este o poveste despre care ştiu deja că va fi citită cu plăcere de copii, iar părinţii lor vor putea să fredoneze alături de ei”, a declarat scriitorul James Patterson, potrivit Agerpres.

Melodia este inclusă în albumul Trupei Guns  N’ Roses “Appetite for Destruction”, din 1987 și nu este adresată minorilor. Versurile au fost adaptate de către scriitor într-o poveste ce poate fi lecturată de micii cititori.

Cartea va apărea pe 1 Septembrie!

Noul volum va fi lansat pe 1 septembrie și va conține ilustrații create de Jennifer Zivoin. Coperta va avea un design interesant și va consta într-o imagine ce prezintă un tată, cu o chitară pe umăr, cu fiica lui de mână, care se plimbă pe o potecă înconjurată de un câmp cu floarea-soarelui.

Recent a fost dezvăluită o informație ce va bucura fanii Guns N’ Roses!  Soția lui Duff McKagan- basistul trupei, a dezvăluit  că formația lucrează la un nou album în studio! Va fi primul material discografic cu piese originale înregistrate de membrii din componența clasică a grupului- solistul  Axl Rose, Slash-chitaristul trupei și basistul Duff McKagan .

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi