Netflix
Netflix

Netflix lansează un nou serial bazat pe mitologia greacă! Serialul se va numi KAOS și va fi o comedie sumbră din mitologia greacă, însă cu un „twist” modern!  KAOS, va avea 10  episoade! Serialul, va fi o întreagă incursiune în polemici precum politica de gen, puterea și viața din societatea imaginată a „lumii de jos” (subpământene), scrie Netflix!

De la creatorul „The End of the F***ing World”, urmează să ne așteptăm la KAOS

Creatoarea serialului, Charlie Covell, cunoscută actriță și scriitoare britanică, a făcut dezvăluiri anul trecut, legate de poveste. Într-un interviu dat pentru Radiotimes.com , creatoarea serialului spune că va fi o vorba despre mitologia greacă; mai  exact, o  altfel  de reinterpretare care se aseamănă cu cea mitologică, dar care va surprinde polemici moderne: „Serialul este practic o reinterpretare contemporană a Mitologiei Elene! De aceea se anunță a fi un mare spectacol”, declară Covell, citată de către Observer.com

KAOS este o serie de 10 episode, a câte 60 de minute. Seria va putea compara cu Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), dar cu siguranță va semăna cu ultima creație a autoarei: „Se anunță  a fi o  serie de 10 ore special pentru Netflix! Sperăm că va putea avea succes la acceași scară cu Game of Thrones, dar cu siguranță îi va da publicului un aer de The End of the F***ing World, din prisma coloanei sonore și a umorului din serial! ”, relatează Charlie Dovel, pentru Radiotimes.com.

Inspirată din Mitologia Greacă, povestea va avea loc în trei lumi: Lumea Zeilor, cea pământeană și lumea „cea de jos”, subpământeană. Covel declară că povestea va începe cu zeitățile, de la scenariul că ele fac parte dintr-o familie problematică: „Povestea pleacă de la Orfeu și Euridice, zeii care, în viziunea serialului, fac parte dintr-o familie disfuncțională! Ar trebui să fie comic, dar trist și întunecat.” Serialul va avea o reinterpretare nouă a Mitologiei Elene: „Cumva, luăm miturile și le dăm peste cap”, spune creatoarea poveștii în același interviu!

Netflix a amână filmările serialului!

Nina Lederman, Tanya Seghatchian, alături de John Woodward, vor fi producători executivi ai KAOS. Deocamdată știm doar atât despre viitorul proiect marca Netflix. Anterior se presupunea că filmările serialului urmau săse desfășoare vara aceasta, în iunie. Ele au  fost anulate însă, iar deocamdată nu se știe când vor avea loc.

Ceva din categoria Netflix and chill! Vezi aici