Profesorul

Profesorul din SUA care cerceta COVID-19 a fost găsit mort în condiții suspecte!

"în Știri" by

Un profesor universitar din America, care facea cercetări legate de  Covid-19, a fost împușcat, conform CNN.

Bing Liu, de la o universitate din Pittsburgh,  Pensilvanya, a fost găsit sâmbătă seară, mort, în propria casă. Conform  departamentului local  de poliție, profesorul avea urme de glonț în cap, în zona toracelui și a gâtului! Achetatorii presupun că nu  este  o  sinucidere și  că  agresorul, un alt om, a fost  acasă la profesor, l-ar fi împușcat iar mai  apoi  ar fi urcat în mașină și s-ar fi sinucis.

Deși Bing este de origine chineză. Circumstanțele dau de bănuit. Pe lângă asta, deși victima și agresorul se cunosc, anchetatorii spun că nu este însă, cazul unui atentat: „nu  există nici o indicație a unui atentat pe motiv că Bing este de origine chineză”, după cum relatează Brian Kohlhepp, detectiv.

Conform CNN, profesorul a făcut progrese în înțelegerea la nivel celular a infecției cu noul virus: „Profesorul Bing a fost pe punctul de a face progrese semnificative ale schimbărilor care se produc în rândul mecanismelor celulare, care stau la baza tulpinii SARS-Cov-2”, spun experții din departamentul de Biologie Sistemică și Computațională de la Universitatea din Pitssburg!

Bing Liu a fost  descris de colegii săi ca fiind un atât un cercetător, cât și un mentor remarcabil, și  au  transmis că îi vor continua cercetările, în semn  de omagiu!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi