deratizare Timiș

Patronul firmei de deratizare, trimis în judecată, după ce trei persoane au murit în Timiș!

"în Știri" by

Patronul firmei de deratizare care a efectuat, în toamna anului trecut, deratizarea într-un bloc din Timișoara județul Timiș, în urma căreia a urmat decesul a doi copii și a mamei unuia dintre aceștia, a fost trimis în judecată.

Este trimis în arest la domiciliu de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru săvârșirea traficului de produse și substanțe toxice, ucidere de inculpă și vătămare corporală din culpă.

În urma acelei deratizări, gazul toxic emanat de insecticid în contact cu aerul s-ar fi răspândit prin găurile din pereții blocului pânamă în interiorul apartamentelor locuite.

În data de 15 noiembrie, a fost afectată starea de sănătate a trei minori care locuiesc în apartamente alăturate celor în care s-a folosit produsul toxic.

Conform AGERPRES, dosarul a fost trimis spre Judecătoria Timișoarei.

Hei, sunt Diana, sunt din județul Hunedoara și învăț la Liceul Teoretic Ion Constantin Brătianu. Sunt o persoana timidă de fel, însă îmi place să-mi fac prieteni noi și să socializez. Pasiunile mele sunt cititul și scrisul. Iubesc să-mi pun gândurile pe hârtie și să fac oamenii fericiți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi