Bebelușii

Bebelușii din Timișoara și mamele lor s-au vindecat de COVID-19!

"în Texte" by

Bebelușii din Timișoara infectati cu Covid-19 care erau internați la Maternitatea Bega au fost vindecati. Atât ei, cât și mămicile lor au plecat acasă, iar momentul revederii a fost unul emoționant. Alexandra, una dintre mamele bebelușilor infectați, nu a mai vazut-o pe micuța Eva din data de 16 aprilie. Amândouă au fost confirmate cu Covid-19 în Maternitatea Odobescu și transferate la Bega, acestea fiind internate în saloane diferite.

Prin clipe grele a trecut și cealaltă mămică, Adina în vârstă de 19 ani. Conform Mediafax, în acest moment la Maternitatea Bega este internată o singură gravidă, care așteaptă rezultatul celui de-al doilea test de Covid-19. Dacă și acest test va ieși negativ, la fel ca primul, ea va fii lăsată să plece acasă.

Hei, sunt Diana, sunt din județul Hunedoara și învăț la Liceul Teoretic Ion Constantin Brătianu. Sunt o persoana timidă de fel, însă îmi place să-mi fac prieteni noi și să socializez. Pasiunile mele sunt cititul și scrisul. Iubesc să-mi pun gândurile pe hârtie și să fac oamenii fericiți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*