Grecia

(Video) Cum se va face plajă în Santorini – Grecia?

"în Știri" by

Nu știm încă dacă vom putea pleca în vacanță vara aceasta. Grecia însă, una dintre destinațiile favorite ale românilor, face pregătiri pentru primii turiști.

Pe o plajă din Santorini au apărut primele cabine de plexiglas, care adăpostesc câte două șezlonguri, o umbrelă și vor avea un dispozitiv cu gel dezinfectant.

Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi”, spune administratorul unei plaje.

Economia în Grecia se bazează foarte mult pe turism, dar din cauza pandemiei de Coronavirus, numeroși turiști și-au anulat vacanțele. Deși statul elen a început măsurile de relaxare, nu este clar când vor fi ridicate restricțiile de călătorie, conform digi24.

 

Hei, sunt Diana, sunt din județul Hunedoara și învăț la Liceul Teoretic Ion Constantin Brătianu. Sunt o persoana timidă de fel, însă îmi place să-mi fac prieteni noi și să socializez. Pasiunile mele sunt cititul și scrisul. Iubesc să-mi pun gândurile pe hârtie și să fac oamenii fericiți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi