fetiță a cerut un telefon
fetiță a cerut un telefon

O fetiță a cerut un telefon pentru a-și face temele primarului din Vaslui, printr-o scrisoare!

Ciprian Robert Tamaș, Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, a postat pe pagina lui de Facebook o imagine cu o scrisoare a unei eleve din aceeași localitate. Prin aceea scrisoare fata cere un telefon mobil pentru a putea studia online.

“Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii.Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”, i-a scris eleva.

fetiță a cerut un telefon

Deasemenea fetița a mai spus că are încă șapte frați, care învață toți cu telefonul mamei, conform mediafax.

„Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiţă, elevă a şcolii noastre! Pur şi simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineaţă cu directorul scolii şi mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situaţie! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacţiona cu cadrele didactice online! Am o veste bună şi pentru elevii care dispun de telefoane şi nu au date mobile: la sfârşitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat!”, a scris Ciprian Robert Tamaş, pe pagina sa de socializare.

Primarul Ciprian Robert Tamaș a promis faptul că va oferi elevei un telefon mobil pentru a putea participa la lecțiile online.