Trend

VIDEO: Groparii dansatori, numărul 1 în trending pe rețelele sociale!

"în Știri" by

Cu siguranță, există un număr foarte scăzut de persoane care nu au văzut clipul sau meme-urile cu groparii dansatori din Ghana. Cei sașe tineri de culoare, îmbrăcați în costume și cu ochelari de soare, care dansează cu un sicriu pe umeri, pe muzică techno au cucerit internetul.

Ei au apărut în 2017 într-un reportaj difuzat de BBC, pentru ca anul acesta să devină meme și apoi imaginea unei mișcării „Staţi acasă”. Materialul „Ghana’s dancing pallbearers” – „Groparii dansatori din Ghana” reprezintă un alt tip de înmormântare, la care nu se plânge, ci se râde.

În anii ’90, serviciul pe care îl prestează cei șase oameni din meme a devenit popular!

Ulterior „Staţi acasă” reprezintă un mesaj pentru a convinge oamenii să respecte izolarea. În Brazilia mesajul „Staţi acasă sau dansaţi cu noi” a apărut pe panouri uriașe. Faima lor a determinat crearea unor figurine, respectiv a unor piese de lego pentru o companie din Hong Kong, potrivit Washington Post.

Sursă Photo: Facebook

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi