SYNC
SYNC

Iubitorii  de audiobook-uri vor avea acces vara aceasta la cărți audio gratuite! Programul „SYNC Audiobooks for teens”, le va permite doritorilor să descarce în mod gratuit, un număr de 2 audiobook-uri săptămânal, pe care le pot păstra inclusiv după perioada de încheiere a programului!

Programul își propune ca, vara aceasta, în perioada 30 aprilie-29 iulie, să le ofere acces gratuit la cărți audio, tinerilor dar și publicului larg! Cărțile se vor putea accesa și  descărca cu ajutorul aplicației Sora, pe care o puteți găsi aici, pentru Android și aici pentru Iphone.

Titluri care stârzesc curiozitatea!

Cărțile, 26 la număr, vor putea fi descărcate săptămânal, pe rând! În fiecare săptămână titlurile se vor schimba, iar celelalte titluri le  puteți vedea pe bookriot.com! Printre titluri se numără: Faust, de Ghoete,  Monday’s Not Coming, scrisă de Tiffanny Jackson, The silence between us, de Alison Gervais sau Disappeared de Fancisco X. Stork.

Programul  este o ocazie foarte bună pentru ca iubitorii de cărți să încerce ceva nou și să descopere titluri proaspăt scoase pe piață, care încă nu au apărut la noi! Plus că le oferă ocazia să descopere ceva nou pe timp de carantină și să-și îmbunătățească „the language skills”! Spor la „citit”!

Vezi o altă platformă online aici! De aceasă dată pentru show-uri live sau  cursuri  de gătit, hairstyling sau yoga!