handbal

Competițiile de handbal ar putea începe în luna iunie!

"în Știri" by

În urma unei videoconferințe, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a votat, luni, pentru reluarea competițiilor interne în luna iunie. Competițiile de handbal ar putea începe în luna iunie!

Astfel, cu 12 voturi pentru și 4 împotrivă, Consiliul de Administrație al FRH a votat propunerea reluării competițiilor pe 14 iunie. Propunerea a venit din partea federației pentru Liga Națională masculină.

Informația vine în contextul în care Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat luni că sportivii de performanță pot începe cantonamentele, începând cu data de 15 mai.

„Sportivii de performanță vor putea, în condiții foarte speciale care vor fi detaliate de specialiști, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competițiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire”, a spus Președintele.

Iată aici declarațiile complete ale Președintelui!

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi