Celine Dion

Céline Dion și-a anulat toate concertele din cauza pandemiei!

"în Știri" by

După mulți ani de așteptare, Céline Dion urma să cânte pe data de 29 iulie în București, în fața unui public de peste 75.000 de spectatori.

Conform spuselor președintelui Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila: „Dacă spațiul e mic, distanțarea nu se poate produce. Concerte de mare amploare în aer liber eu nu cred că vor exista în nicio țară în acest an”.

Pentru artistă, COVID-19 a dus la anularea a 28 dintre concertele ei, programate pentru luna mai în Polonia, Belgia, Olanda, Germania, Franța și nu numai.

Libertatea a luat legătura cu organizatorul evenimentului din această vară, Laura Coroianu.

Ea se află în discuții zilnice cu staff-ul lui Céline și așteaptă un răspuns pozitiv pentru a putea organiza evenimentul mult visat.

Însă, dată fiind situația actuală, concertul este la un pas de a fi anulat. Speranțele organizatorilor sunt foarte mari și încă se vând bilete, chiar dacă au mai rămas foarte puține.

 

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*