Video
Video

Video-ul de mai  jos, un Material  al BBC, are ca subiect reintrarea în normal a Austriei, care este recent, una dintre țările care și-a relaxat măsurile de  urgență. Austria s-au  deschis saloanele de înfrumusețare, terenurile de sport, dar sălile de fittnes rămân în continuare închise, conform Digi 24.

De asemenea, magazinele de lux figurează și  ele pe lista de localuri deschise, după cum ni se prezintă în video. Lucrul este unul pozitiv, pentru procesul de relaxare al  restricțiilor! În fața magazinului Louis Vuitton din Viena, clienții se înghesuie și  abia așteaptă să cumpere haine, după cum relatează un material al CNN.  În material, o clientă povestește că,  a venit la shopping din simpla dorință de a-și recompensa distanțarea socială din ultimele câteva luni: „Am ieșit să ne cumpărăm haine nu pentru că avem nevoie de ele, ci ca un fel de recompensă după această perioadă”.

În Viena, ușor ușor societatea poate reveni la normal, cu condiția însă ca distanțarea socială să se respecte. De asemenea, vienezii pot trăi aproape ca înainte, cu excepția ca, ei să poarte măști chirurgicale. În video puteți vedea cum vienezii merg la magazin, la restaurant și chiar la salon, după relaxarea măsurilor! Deci, există viață după Corona!

După 15 mai, putem să ne aștetăm și noi la același gen de situație! Cu siguranță, la fel ca vienezii, și noi ,încet încet vom, intra în normal,  deși va fi nevoie pentru o perioadă să pastrăm normele de protecție precum distanțarea socială, măștile și dezinfectarea mâinilor!

Multă sănătate!

Încă una dintre țările europene a relaxat măsurile de urgență! Care  este țara în care turismul revine la normal? Vezi aici?

https://www.youtube.com/watch?v=yYZ2G-mP9CU&feature=emb_logo