100 de mii de lei

O fată de 15 ani a furat 100 de mii de lei de la bunica sa!

"în Știri" by

O adolescentă de 15 ani din Calafat este acuzată că i-a furat bunicii sale, în vârstă de 84 de ani, suma de 100 de mii de lei. Bătrâna vânduse o casă, iar în urma tranzacției obținând acea sumă de bani, pe care o ținea în casă.

Potrivit reprezentanților Poliției din Dolj, fata ar fi avut o cheie cu care a deschis locuința, când femeia nu era acasă.

„Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane din Calafat, inclusiv la domiciliul minorei în cauză. La respectiva locaţie, poliţiştii au găsit cheia de la uşa de acces în locuinţa persoanei vătămate, precum și suma de aproximativ 7.000 de lei, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu.” au declarat reprezentații IPJ Dolj.

Judecătorii au hotărât ca fata să fie arestată la domiciliu pentru 30 de zile, urmând ca după aceea să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul în care a comis furtul.

Hei, sunt Diana, sunt din județul Hunedoara și învăț la Liceul Teoretic Ion Constantin Brătianu. Sunt o persoana timidă de fel, însă îmi place să-mi fac prieteni noi și să socializez. Pasiunile mele sunt cititul și scrisul. Iubesc să-mi pun gândurile pe hârtie și să fac oamenii fericiți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi