Fermierii britanici

Fermierii britanici nu fac față fără români, englezii nu rezistă pe câmp!

"în Știri" by

Fermierii britanici se confruntă cu un coșmar în toată regula din cauza muncitorilor lipsiți de experiență care trebuie să-i înlocuiască pe cei din estul Europei, în special români.

Un patron a angajat 50 de muncitori britanici și s-a trezit că mai are doar 7.

„Dacă guverul crede că britanicii vor munci pământul, se înşală amarnic. Nu este de succes să angajezi la câmp muncitori britanici”, a răbufnit fermierul.

Un alt fermier, John Colegrave, a povestit că din 20 de muncitori britanici, au mai rămas 8: „Nu este o muncă pentru oricine. Mulţi nici nu au ştiut la ce vin. 5 dintre ei au rezistat o oră, apoi au spus că asta nu este muncă de ei.”

Matthew Spanton, patronul unei ferme din Kent, a povestit că 15 români trebuiau să ajungă în acest weekend la muncă, dar guvernul român a oprit avionul. Fermierii britanici nu vor continua în aceste condiții.

Sursa foto: Newsweek

Hei, sunt Diana, sunt din județul Hunedoara și învăț la Liceul Teoretic Ion Constantin Brătianu. Sunt o persoana timidă de fel, însă îmi place să-mi fac prieteni noi și să socializez. Pasiunile mele sunt cititul și scrisul. Iubesc să-mi pun gândurile pe hârtie și să fac oamenii fericiți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi