cele mai citite cărți

Următorul Top 5 este inspirat din statisticile prezentate de booknation.ro. Așa că, pregătiți-vă!  În continuare, veți citi despre cele mai citite cărți din 2020 de până acum! 

1. La cinci pași de tine – Rachael Lippincott, Mikki Daughtry, Tobias Iaconis

Probabil cel mai mare succes al cărții vine în urma ecranizării filmului „Five Feet Apart”, care prezintă povestea Stellei Grant, afectată de o boală de plămâni. Pentru că vrea să guste viața de acum înainte și să uite de vizitele la spital, aceasta alege să planifice fiecare pas din viața sa.

Pentru că încă speră că viața sa poate fi recuperată după un transplant de plămâni, trebuie să stea la șase pași distanță de orice persoană care îi poate transmite o infecție pulmonară. Nill Newman este exact persoana de care Stella trebuie mereu să se ferească, pentru că îi poate transmite o boală mortală.

Dar povestea lor începe când pașii dintre cei doi sunt din ce în ce mai puțini.

Vezi pretul la Libris

2. Arta subtilă a nepăsării – Mark Manson

În „Arta subtilă a nepăsării”, Mark Manson ne vorbește despre cum obstacolele peste care trecem sunt cheia fericirii noastre. Mai mult, ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm, fiind adevărata sursă a puterii. Ghidul revoluționar pentru generațiile tinere este #1 New York Times bestseller.

Unii spun că sunt un idiot. Alții zic că le-am salvat viața. Citiți și decideți singuri! (Mark Manson)

Arta subtilă a nepăsării care poate fi achiziționată de aici, are puterea de a te schimba și de a te influența. Deprinderile sale sunt spectaculoase, iar popularitatea acestei cărți o poate plasa în curând pe primul loc!

Vezi pretul la Libris

3. Pacienta tăcută – Alex Michaelides

Niciodată nu vei afla ce se află în interiorul unei femei. Cel mai bine ne demonstrează acest lucru Alicia Berenson, o pictoriță din Londra care alege să se despartă brusc de soțul său, într-o seară normală, după o ședință foto, împușcându-l în față de cinci ori.

Povestea și cruditatea cu care a făcut acest gest au redus-o la tăcere pentru mult timp, dar totul s-a transformat când teribila faptă a urcat-o pe Alicia în ochii iubitorilor de artă, iar prețurile pentru tablourile sale au crescut. Theo Faber, psihoterapeut londonez, o face să îi deslușească motivele pentru care Alicia și-a împușcat perechea, într-un drum periculos ce îi pune și lui viața în pericol.

Ce spui? Pare genul de carte care te face să stai o noapte întreagă pentru a o termina, nepăsându-ți că este târziu și mâine mergi la muncă sau ai ore online? Poate te interesează ultima promoție de pe Libris:

Vezi pretul la Libris

4. Povestea mea – Michelle Obama

cele mai citite cărți

Citind această carte, veți descoperi fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, soția lui Barack Obama, primul președinte de culoare american și unul dintre cei mai populari din istoria președinților din America. Veți cunoaște copila dintr-un cartier din Chicago, dar și personalitatea care nu poate greși, care are o poziție importantă și care cere ca mereu să te comporți impecabil.

Dezvoltă-ți personalitatea împreună cu Michelle Obama! Sau poate vrei să o faci cadou?

Vezi pretul la Libris

5. Tatuatorul de la Auschwitz – Heather Morris

cele mai citite cărți

Cu capul în pământ, să nu vadă chipurile oamenilor cărora le pecetluiește zilele. Așa stă Tatowierer de la Auschwitz, părându-i-se că marcându-i pe evrei îi trimite pe toți la moarte. Își rănește până la sânge semenii cu acul ce impregnează pe piele culoarea verzuie-albăstruie. Toate până într-o zi, când își ridică privirea, iar în fața sa stă o tânără necunoscută, al cărei nume va urma să-l cunoască: Gita.

Mai departe, te invităm să afli povestea din spatele tatuajelor!

Vezi pretul la Libris

Cred că fiecare carte din acest top are un farmec aparte. Până la urmă, ceea ce învățăm dintr-o carte este mai important decât ceea ce investim în ea. Iar în legătură cu asta, mă gândeam la un lucru, pe care îl pot transforma în titlu de articol: banii dați pe cărți nu sunt cheltuiți, ci investiți!

Spor!


Mai jos ți-am pregătit ceva ce s-ar putea să-ți placă: